Včelařský spolek Konice - od roku 1904


Výroční členská schůze, přednáška

15.01.2016 07:14

POZVÁNKA na výroční členskou schůzi ZO ČSV z.s. Konice

a   p ř e d n á š k u

Schůze se bude konat v neděli 31.1.2016 v Konici - HOSTINEC Na bytovkách

PROGRAM

  • od 8:00 do 9:00 odběr vzorků zimní měli (důvěrníci)!!!

SCHŮZE

  • Zahájení 9:30     
  • Zpráva o činnosti           
  • Zpráva o hospodaření
  • Zpráva KRK      
  • Návrh rozpočtu na rok 2016                                         
  • Diskuse – připomínky a návrhy 
  • Závěr
  • Občerstvení
  • 10:30 PŘEDNÁŠKA  (přednáška začne po ukončení VČS)

Téma – ošetřování včelstev během kalendářního roku –Přednášející – Hykl Radomír

 

Na přednášku jsou zváni

jak naši členové, tak i členové jiných spolků a neorganizovaní včelaři i nevčelaři.

 

Včelaři sebou vzít reg. číslo chovatele a uvést do prezenční listiny!

Info: Jaromír Dedek – tel.: 723 217 856

 

INSTRUKCE PRO VZORKY ZIMNÍ VČELÍ MĚLI 
v OP moru vč. pl.     

  

týká se obcí: Kladky, Ošíkov, Trpín, Bělá, Ludmírov, Dětkovice, Ospělov, Březsko, Dzbel, Hačky, Hvozd, Otročkov, Jesenec, Klužínek, Ladín, Milkov, Polomí, Ponikev, Vojtěchov,  Prostějov – Vrahovice, Luká

 

Vzorek zimní včelí měli v OP moru vč. pl. odebrat jako společný vzorek k vyšetření na varroázu a mor včelího plodu max. z 10 včelstev v jednom směsném vzorku a zabalit do nerozbitné, těsné vzorkovnice (plastový kelímek) a ten vložit do nepropustného obalu z PVC (jeden igelitový sáček)

 

Např. při počtu včelstev 11 na jednom stanovišti budou vytvořeny dva vzorky.

Vzorek č.1, počet včelstev 10

Vzorek č.2, počet včelstev 1

 

Na vzorku uvést : Jméno chovatele, adresu chovatele, adresu stanoviště, registrační číslo chovatele, registrační číslo stanoviště, počet včelstev ve vzorku (při změně počtu včelstev uveďte skutečný stav). K tomuto účelu použijte předtištěné štítky, které jste obdržely spolu s pozvánkou na VČS. Jeden nalepte na kelímek a druhý na sáček.

Měl odevzdat důvěrníkovy! Důvěrník měl odevzdá za celou obec ve větším igelitovém sáčku nebo tašce! Tím ulehčíte práci těm, kteří měl od vás budou přebírat!

Kdo ve stanoveném termínu vzorky neodevzdá, zajistí si předání vzorků k vyšetření do laboratoře na své náklady, uhradí vyšetření a zajistí si sám i proplacení úhrady za vyšetření.

 

INSTRUKCE PRO VZORKY ZIMNÍ VČELÍ MĚLI 
mimo OP moru vč. pl.      
      

týká se obcí: Konice, Labutice, Ochoz, Raková, Rakůvka, Runářov, Podladín,  Bohuslavice, Budětsko, Čunín, Dvorek, Chobině, Jednov, Kandia,  Krakovec, Křemenec, Laškov, Nová Dědina, Pěnčín, Slavíkov, Suchdol, Štarnov, Šubířov, Zavadilka, Lhota u Konice, Těchanov,

V obcích mimo OP moru vč. pl. odevzdat jeden vzorek z každého stanoviště v běžném obalu. (plastový kelímek)

Na vzorku uvést : Jméno chovatele, adresu chovatele, adresu stanoviště, registrační číslo chovatele, registrační číslo stanoviště, počet včelstev ve vzorku (při změně počtu včelstev uveďte skutečný stav). K tomuto účelu použijte předtištěný štítek, který jste obdržely spolu s pozvánkou na VČS. A nalepte ho na kelímek.

Měl odevzdat důvěrníkovy! Důvěrník měl odevzdá za celou obec ve větším igelitovém sáčku nebo tašce! Tím ulehčíte práci těm, kteří měl od vás budou přebírat!

Kdo ve stanoveném termínu vzorky neodevzdá, zajistí si předání vzorků k vyšetření do laboratoře na své náklady.

 

Důvěrníkům

K pozvánkám zaslaným poštou je přiložen formulář Evidence o použití léčiva v roce 2015 a tam kde se jedná o vyšetření  zimní měli v OP moru vč. pl. Plná moc k podání žádosti o náhradu nákladů vynaložených na vyšetření měli v OP MVP. Zajistěte prosím podpisy na dokumentech a odevzdejte spolu se vzorky měli. Pozvánky spolu se štítky na měl předejte členům.

Členům

Kontaktujte prosím vašeho důvěrníka, předejte mu zimní včelí měl a podepište formulář Evidence o použití léčiva v roce 2015 a Plnou moc k podání žádosti o náhradu nákladů vynaložených na vyšetření měli v OP MVP. Pozvánku spolu se štítky obdržíte od svého důvěrníka.

Případné další dotazy – Jaromír Dedek - tel.: 723 217 856

 

—————

Zpět